Karriere i Lyse

Lyse trenger enda flere kompetente hoder med modige ideer. Vi kan love at spennende oppgaver innen både fornybar energi og
fiber står i kø for den som blir med oss inn i framtiden. Gode vilkår og kjekke kollegaer får du også!
Og verdiene vi skaper sammen, kommer innbyggerne i alle våre 14 eierkommuner til gode! 

Nå leter vi etter nye kollegaer til Lyse over hele landet! Hvem du er og hva du kan er det som betyr mest for oss. Hva om vi sa at du, sammen med resten av oss i Lyse, får lov til å sette ditt preg på fremtiden? Om du synes den utfordringen er mer spennende enn skremmende, er det bra. Om du i tillegg liker å jobbe på tvers av fagområder er Lyse-konsernet en plass vi tror du vil trives. Vi har hovedkontor i Stavanger, men er du den vi ser etter, kan det være muligheten til å jobbe fra hvilket som helst av kontorene våre.

Hvis du ønsker å bli en del av oss - ta en titt på våre ledige stillinger. 

Bli med i vårt kompetansenettverk!

For å bli den beste trenger vi mangfold, og søker medarbeidere med ulik kompetanse og bakgrunn som ønsker å være med å bidra til en grønnere hverdag. Legg inn en åpen søknad i dag for å få oppdateringer om karrieremuligheter, relevante nyheter og arrangementer.

BLI MED I VÅRT KOMPETANSENETTVERK

Oppgi e-postadressen din for å fortelle oss litt om deg selv. Vi vil informere deg om jobbmuligheter og hendelser som samsvarer med dine interesser.

Allerede medlem?

Merkevarer i Lyse-konsernet