Vi har fått ny karriereside! 
Du vil bli videresendt dit straks.

Karriere i Lyse

Lyse er i sterk vekst og vi trenger hele tiden nye, flinke hoder til våre kontorer i Stavanger, Sandnes, Porsgrunn, Bodø og andre steder. Vi ser etter deg med modige ideer og som trives med å jobbe på tvers av fagområder. Er det deg?

Seks gode grunner til at du bør sende inn en søknad til oss

•  Vi bidrar til samfunnskritisk infrastruktur som gir deg og meg strømmen vi trenger til huset, bilen, arbeidsplassen – ja, til og med gatelyset!

•  Vi bidrar til å elektrifisere Norge! Visste du at Lyse er Norges tredje største vannkraftprodusent? Skal vi inn i det grønne skiftet, krever det en betydelig elektrifisering i tiden som kommer.

•  Merket du også hvor avhengig du ble av godt nett på hjemmekontoret? I Lyse jobber vi med å få full dekning av høyhastighetsbredbånd i Norge. 

•  Verdiene vi skaper sammen kommer innbyggerne i alle våre 14 eierkommuner til gode!

•  Hos oss har du muligheten til å sette ditt preg på framtiden. Vi kan love at du får spennende oppgaver i et stort konsern i vekst! Personlig utvikling er viktig, og derfor legger vi vekt på interne karrieremuligheter samt etter- og videreutdanning for våre ansatte.  

•  Klisje, men sant: vi har det utrolig kjekt på jobb!

Hvis du ønsker å bli en av oss – ta en titt på våre ledige stillinger.

Bli med i vårt kompetansenettverk!

For å bli den beste trenger vi mangfold, og søker medarbeidere med ulik kompetanse og bakgrunn som ønsker å være med å bidra til en grønnere hverdag. Legg inn en åpen søknad i dag for å få oppdateringer om karrieremuligheter, relevante nyheter og arrangementer.

BLI MED I VÅRT KOMPETANSENETTVERK

Oppgi e-postadressen din for å fortelle oss litt om deg selv. Vi vil informere deg om jobbmuligheter og hendelser som samsvarer med dine interesser.

Allerede medlem?

Merkevarer i Lyse-konsernet