Sommerjobb - for deg som ønsker en sommerjobb som gir en god CV og byr på spennende utfordringer

Hver sommer tilbyr vi mellom 40-50 sommerjobber til studenter og ungdommer fra 17 år og oppover.

De yngste utfører enkle vedlikeholdsoppdrag som plenklipping, maling og annet forefallende arbeid. Andre jobber kan være innen kundebehandling/faktura, innkjøp, produksjonsplanlegging, kraftverksdrift, nettutvikling, lager og logistikk, linjebefaring og andre lovpålagte oppdrag og aktuelle prosjekter.

En sommerjobb hos oss vil gi deg nyttig erfaring og kompetanse, samtidig som du blir en del av et sterkt fagmiljø. Mange av arbeidsoppgavene foregår utendørs, så mosjon og frisk luft følger med på kjøpet. For de aktuelle kandidatene legger vi stor vekt på å kunne gi relevant arbeidserfaring, og vi gir god veiledning og oppfølging underveis. En sommerjobb hos oss vil gi deg god innsikt i vår virksomhet og kan være en fin inngangsportal for videre karriere i Lyse. 

Sommerjobbprosjekt

Skal du starte ditt siste år på bachelor eller har påbegynt en mastergrad, og er nysgjerrig på en karriere i Lyse?

Vi inviterer studenter innenfor relevante studieretninger som er ferdige med 3. eller 4. året med i et sommerprosjekt. Gjennom sommeren vil du få jobbe i et tverrfaglig team med konkrete prosjekter innen f.eks strategi, forretningsutvikling, utredning eller analyse. Det å delta i sommerjobbprosjektet vil kunne gi deg verdifull erfaring i forhold til Lyse sitt Graduateprogram.

Se en liten video av noen av våre tidligere studenter snakke om sommerjobbprosjektet her. 

Periode for sommerjobb: 
De fleste sommerjobbene er i perioden juni til august, men det kan også være muligheter for å begynne tidligere og/eller jobbe lenger. 

Arbeidssted:
Alle stillingene er i Rogaland, og de fleste vil være ved hovedkontoret vårt på Mariero eller ved kontoret vårt på Tronsholen i Sandnes.

Utlysning:
Sommerjobbene lyses ut i januar, med søknadsfrist i slutten av februar. Aldersgrense er 17 år.